Файбър лазер Trumpf TruLaser 3030

Описание

Лазерна машина с твърдотелен лазерен източник TruLaser 3030 Fiber, закупена от Костадинов Инженеринг ЕООД, бе отличена със златен медал по време на 71-ото издание на Международния технически панаир в Пловдив.

Технологията, производство на Trumpf Group Германия, получи отличие в категория “Електроника и електротехника. Информационни технологии, телекомуникации, офис-техника”, в която бяха наградени още 7 високотехнологични продукта, демонстрирани на изложбения форум.

Ключови за TruLaser 3030 Fiber са високата гъвкавост и рентабилност на модела. Машината може да реже листове стомана до 20 мм с една режеща глава.

Оборудвана е с твърдотелен лазерен източник TruDisk 3001, тя е подходящо решение за обработка, както на стомани и алуминиеви сплави, така и на листов матеирал от цветни метали (мед, месинг, титан до 6-8 мм), като в допълнение осигурява изключително висока производителност при рязане на тънък листов материал.

Автоматизираната система за смяна на палетата позволява минимални прекъсвания между циклите на рязане. TruLaser 3030 Fiber се отличава с оптимална енергийна ефективност и е втората машина за лазерно разкрояване, която работи в дружеството, която ще позволи да се увеличи съществено капацитета за производство на детайли от листов материал.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
kostadinov@cad-kostadinov.com