Производство, специализирано в изработка на метални изделия.

„Костадинов Инженеринг“ е създаден през 2014г. със собственик и управител Георги Костадинов. Костадинов Инженеринг разполага с две производствени бази: в гр. София за изработка на прототипи и дребни серии метали и в гр. Брезник, където се реализират по-големи серии метали. „Костадинов Инженеринг“ с основен предмет на дейност производство на разнообразни метални изделия, разполага със съвременни машини за лазерно рязане, щанцоване, огъване, заваряване и прахово-полимерно покритие. Екипът ни предоставя цялостни решения за вашия бизнес и съдействие на всеки етап от производствения процес – от фазата на дизайн, проектиране и конструиране до палетизирането и доставка на вашето метално изделие. Всяко наше решение е базирано на индивидуален подход към нашите клиенти.

СЪВРЕМЕННА ТЕХНОЛОГИЯ

Фабриката на Костадинов Инженеринг разполага със съвременни машини за лазерно рязане, щанцоване, огъване, заваряване и прахово-полимерно покритие. Нашето производство поддържа високо техническо ниво.

КОНТРОЛ НА КАЧЕСТВОТО

Специализирани сме в серийно производство на детайли с високо качество, гарантирано от постоянния контрол на всеки етап от производството. Ние не правим компромис, когато говорим за качеството на нашите производства. Знаем от какво съществено значение е контролът на качеството и изпълнението в срок.

ЕКИП ОТ СПЕЦИАЛИСТИ

Притежаваме висококвалифициран екип, който да отговори на очакванията на клиентите за качествена работа. Екипът ни винаги е на среща при необходимост от консултация при реализирането на различни проекти. Основната цел на Костадинов Инженеринг е да задоволи всички изисквания на клиентите. При нас работят едни от най-добрите специалисти в обработка на метални изделия. Ние знаем от какво съществено значение е качеството, за това инвестираме в нашия екип и тяхното развитие!

КОНКУРЕНТНА ЦЕНА

За максимално удовлетворяващ нашите клиенти резултат, екипът ни изготвя детайлна оферта с конкурентни цени и срок за изпълнение на проекта. Костадинов Инженеринг предоставя съвременни високопроизводителни машини, като дава възможност за предлагане на продукти, които са с високо качество и най-важното на добри цени.

Нашите клиенти